Το Δένδρο-Νίκος Μαγδαληνός-Γιώργος Μανιώτης

28 Φεβρουαρίου, 2022

Το Δένδρο-Νίκος Μαγδαληνός | Θέατρο | moviespixels.com

Συνέντευξη στη Δώρα Χειράκη

Το έργο του Γιώργου Μανιώτη «Το δέντρο» παρουσιάστηκε στο θέατρο «Ελεύθερη έκφραση», με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μαγδαληνό.

Λίγα λόγια για το έργο

Μια σύγχρονη ανάγνωση για όλα όσα ζούμε και νιώθουμε τη σημερινή εποχή. Ένας άνθρωπος, με φόντο τις γιορτές των Χριστουγέννων, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να στολίσει πάση θυσία το “Δέντρο της ζωής του”. Γύρω του η μελαγχολία των γιορτών και διάφορες σακούλες με κάποια άλλα στολίδια, διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Μνήμες, ρωγμές αλλά και αγαπημένα αντικείμενα… Με όλα αυτά θα γεμίσει σιγά σιγά το πανύψηλο δέντρο του και θα αποκαλύψει το αστραφτερό παιχνίδι που παίζει η εποχή αυτή.

Με τρόπο καυστικό, αιχμηρό, με χιούμορ και ανατροπές, ο θεατρικός συγγραφέας και πεζογράφος Γιώργος Μανιώτης καταγράφει την καθημερινότητα με επίκεντρο έναν ήρωα φτιαγμένο από τα υλικά όλων μας.

      Leave a comment

    Total:
    Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

    Μια σημείωση για τους επισκέπτες μαςΑυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τις προσωπικές σας πληροφορίες. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.