ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ-THE BIRD OF SOLITUDE

14 Φεβρουαρίου, 2022
Το Πουλί της Μοναξιάς

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ-THE BIRD OF SOLITUDE

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ-THE BIRD OF SOLITUDE

 

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ-THE BIRD OF SOLITUDE-00Τραγούδι Άννη Ονουφρίου
Συνθέτης Γιάννης Νικολάου
Στιχουργός Γιώτα Βασιλακοπούλου
Συμμετέχει ο σολίστ Μάνος Αβαράκης
Φωτογραφία Σκηνοθεσία Vassilis Lappas (classic63.com)
Παραγωγή Movies Pixels.com
Μοντάζ Βασίλης Λάππας

 

 

 

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ-THE BIRD OF SOLITUDE-001Το “πουλί της μοναξιάς” γεννήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια από τον συνθέτη Γιάννη Νικολάου την στιχουργό Γιώτα Βασιλακοπούλου και στο τραγούδι η Άννη Ονουφρίου από την πανέμορφη Βήσσανη. Ασφαλώς είναι ένα ” έθνικ ” τραγούδι, Ηπειρώτικου μουσικού τοπίου.

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ-THE BIRD OF SOLITUDE-003Ο διακεκριμένος φωτογράφος και διευθυντής οπτικοακουστικών μέσων Βασίλης Λάππας ανέλαβε να το οπτικοποιήσει με «τοπικά υλικά»! Έναν πελαργό που πετάει πάνω από την λίμνη Ζαραβίνα , το γεφύρι του Κόκκορη , το πέτρινο σοκάκι στο Κουκούλι, το δάσος με τις βελανιδιές δίπλα στην Βήσσανη και φυσικά πολλά τοπία από το χωριό Κουκλιοί, όπως τη μικρή λιμνη  την Εκκλησούλα των Αγ. Αναργύρων κ.α. Όλα αυτά δεμένα μαζί με την μουσική, ας μαςταξιδέψουν μακριά με τις εικόνες της Ηπείρου!!!!


THE BIRD OF SOLITUDE Song by Annie Onoufriou Composer Giannis Nikolaou Lyricist Yiota Vasilakopoulou with the soloist Manos Avarakis Photography Directed by Vassilis Lappas Editing by Vassilis Lappas Produced by Movies Pixels.com ‘The bird of solitude ‘ was born four years ago by the composer Yannis Nikolaou, the lyrisist Yiota Vasilakopoulou and the singer Annie Onoufriou from the beautiful village of Vissani. It is undoubtedly an ethnic song from the Epirus musical landscape. The distinguished photographer and director of audiovisual media Vassilis Lappas undertook to visualize it with “local materials”! A stork flying over the lake Zaravina, the bridge of Kokkoris, the stone alley of Koukouli, the forest with the oaks next to Vissani and many landscapes from the beautiful village of Kouklioi such as the small lake, the church of Saint Anargyroi etc. All of these tied together with music, let us travel far away to the picturesque landscape and images of Epirus!!!

Μπράβο στην Ερμηνεύτρια! Συγχαρητήρια στο Στιχουργό και χίλια
μπράβο Vassilis Lappas για τη σκηνοθεσία …
μοναδική παραγωγή και σε ευχαριστούμε που αναδεικνύεις
τις ομορφιέςτου τόπου μας…αθάνατη Ήπειρος ….Ζαγοροχώρια!!!!!

Magda Karagianniotou Mystikou

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Vassilis Lappas ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 


Μερικά πράγματα έχουν αξία όταν οι τέχνες συμπορευονται και δημιουργούν κάτι ξεχωριστό.! Τα μαγικά χέρια του Φωτογράφου Βασίλη Λάππα και η τέχνη της φωτογραφίας που αντιπροσωπεύει μαζί με την όμορφη ερμηνεία της Αννης, μας χάρισαν ανάταση ψυχής. Η μουσική και η εικόνα του τραγουδιού συντελεσαν να δημιουργηθεί κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ.!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

Lena Lmp

Έγραψες Βασίλη!!
Πήρες ένα πουλί της μοναξιάς, του έδωσες κίνηση μέσα από το φθινοπωρινό ηπειρωτικό τοπίο και πραγματικά το απογείωσες μέσα από τη τόσο δωρική, δυναμική και συνάμα, ζεστή φωνή της υπέροχης Άννης Ονουφρίου!!!

Γεωργία Δανιήλ

Πάρα πολύ όμορφο Βασίλη,μας ταξίδεψε…

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές !

Evi Sotiropoulou

Υπέροχη δουλειά Βασίλη. Έντυσες με υπέροχα ηπειρωτικα σχήματα και χρώματα το τραγούδι. Αγαπώ Ήπειρο!!!!🎶🎶👏👏

Giorgos Tsigkas

Εξαιρετική παραγωγή. Εξαιρετική ερμηνεία! Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση που συμπληρώνεται από μουσική και στίχους!
Πολλά συγχαρητήρια φίλε Βασίλη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

Ελένη Κυρλή

Εξαιρετικό!!! Θερμά συγχαρητήρια για την υπέροχη αυτή συνεργασία που τόσο όμορφα και με τόσο ήθος μας ταξιδεύει στις μοναχικές μικρές ιδιαίτερες πατρίδες μας!🌹

Νενα Πετσιου

Συγχαρητήρια, πανέμορφο το σκηνικό, υπέροχη και γεμάτη η φωνή της Ονουφρίου.
Πολύ καλή δουλειά.

 

 


    Leave a comment

Total:
Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

Μια σημείωση για τους επισκέπτες μαςΑυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τις προσωπικές σας πληροφορίες. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.