Τρέξε σιγά σε ποίηση Κώστα Χριστοφιλόπουλου

4 Αυγούστου, 2022

Τρέξε σιγά σε ποίηση Κώστα Χριστοφιλόπουλου

Η Κατερίνα Ντίβα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Αποφοίτησε με άριστα από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ” Ραλλού Μάνου” το 2018. Στα έτη της φοίτησής της, καθώς και μετά, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Jozef Frucek και Λίντα Καπετανέα (fighting monkeys), Milan Herich, Jill Crovisier, Ερμίρα Γκόρο, Ευριπίδης Λασκαρίδης και Matunt David (Συστημα Gaga). Επίσης έχει διδαχθεί από τους Αλίκη Καζούρη, Έμη Κορφιά, Χαρά Κότσαλη, Πωλίνα Κρεμαστά, Ιωάννα Παρασκευοπούλου και Σύνθια Φρυδά. Ακόμα έχει παρακολουθήσει το Akropoditi Dance Fest 2018 αλλά και τι 25th Kalamata Dance Fest. Εκτός από δασκάλα χορού και χορεύτρια είναι και δασκάλα pilates mat καθώς κατέκτησε την πιστοποίηση Pilates Mat Teacher Course.
Ως ερμηνεύτρια έχει χορέψει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του project “Breaking Art II” και έχει συνεργαστεί με την ομάδα A priori dance Co. στο έργο “16 steps to the ground”.

    Leave a comment

Total:
Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

Μια σημείωση για τους επισκέπτες μαςΑυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τις προσωπικές σας πληροφορίες. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.