Ας γνωριστούμε καλύτερα

Η Ομάδα μας

We are a group of art lovers, photographers, designers, directors, visionaries
Είμαστε μια ομάδα εραστών της τέχνης, φωτογράφοι, σχεδιαστές, σκηνοθέτες, οραματιστές με κοινό σκοπό την δημιουργία νέων ιδεών στο χώρο της σκηνοθεσίας και παραγωγής οπτικοακουστικών πολυθεαμάτων, συναυλίες, σεμινάρια, διαφήμιση, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές, παρουσιάσεις...

Βασίλης Λάππας

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ
Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ...
Ραδιοφωνικές Παραγωγές, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ.

Vassilis Lappas-01

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΚΟΣ

Σαράντος Σακελλάκος-Ελληνική Φωτογραφία

Ο Σαράντος Σακελλάκος, εικαστικός φωτογράφος, δημιουργός ηχοραμάτων, ανέπτυξε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα με ένα καινούργιο είδος δημιουργίας, το Ηχόραμα, δηλαδή φιλμ κινηματογραφικό, βασισμένο στην υψηλή ποιότητα της φωτογραφίας και του ήχου.

ΟΛΓΑ ΠΑΠΠΑ (Ηθοποιός)

Η Ὀλγα Παππά αποφοίτησε αριστούχος από τη σχολή του ΚΘΒΕ, και στη συνέχεια συνεργάστηκε με το ΚΘΒΕ για πάνω είκοσι χρόνια.
Ορισμένες συνεργασίες στο θέατρο με σκηνοθέτες, ήταν ανάμεσα σ αυτές οι Α.Βουτσινάς, Β.Παπαβασιλείου, Σ.Τσακίρης, Α.Μίγκας, Ν. Σακαλίδης, Βλαντίκιν Βιτάλι, Γ.Αρμένης, Ν.Αρμάος, Ν.Χαραλάμπους. Ι.Χουβαρδάς, Γ,Ιορδανίδης, κ.α

Έπαιξε στον κινηματογράφο στον Αννίβα προ των Πυλών της Ελισάβετ Χρονοπούλου ,without bordes του Nick Gaitatzis,45 τεραγωνικά του Σράτου Τζίτζη ,επίσης στην τηλεόραση Χρυσός νοικοκύρης, Καρυωτάκης , Ο θησαυρός της Αγγελίνας, του Τάσου Ψαρρά, Μη μου λες αντίο, Κρυφά μονοπάτια, του Μανούσου Μανουσάκη, Το κουβάρι με τη Χρυσή κλωστή , Μυρσίνα του Απόστολου Κρυωνά, Εν Ιορδάνη της Πηγής Δημητρακοπούλου

Όλγα Παππά-Olga Pappa-001

ΑΝΝΗ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ

Σπούδασε κλασσικό τραγούδι στην Πάτρα με την Στέλλα Κούρτη και τον Γιώργο Παππά. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Διδάκτορας Βιοχημείας της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

Ο Ρουσσέτος Σιγάλας σπούδασε ενδυματολογία θεάτρου και σχέδιο μόδας, έχει παρακολουθήσει μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και ζωγραφικής.

Εργάστηκε ως σχεδιαστής ρούχων σε επώνυμους οίκους μόδας όπως: «Aslanis», «Ρήγας» και ως ενδυματολόγος θεάτρου.

Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στη ζωγραφική και στο εικαστικό ένδυμα..

Ρουσσέτος Σιγάλας-001

ΜΕΝΙΑ ΜΠΟΓΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Μένια Μπογέα: Σπούδασε μηχανικός έργων υποδομής και φωτογραφία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη διαφημιστική φωτογραφία και με την φωτογράφιση (e-shops).

ΜΕΝΙΑ-ΜΠΟΓΕΑ

Σταυρούλα Χαϊδεμενάκου

Η Σταυρούλα Χαϊδεμενάκου, με καταγωγή από το Γύθειο Λακωνίας, σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και Ψυχολογία στο ΦΠΨ Ιωαννίνων. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης "Σπουδές στην Εκπαίδευση" του ΕΑΠ. Στα κύρια ενδιαφέροντά της είναι οι παρουσιάσεις βιβλίων, η παιδαγωγική έρευνα και η ποίηση .

Stavroula Haidemenacou-001

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

Δέσποινα Αποστολίδου μία φωτογράφος,ένας εραστής της Τέχνης, ένας οραματιστής, όπου μέσα από την φωτογραφία ονειρεύεται ένα αύριο με χρώμα……

ΚΑΡΖΙ ΜΑΡΙΑ

"To Πορφυρό δάκρυ" Στα βρεγμένα περιβόλια τ'ουρανού,
οι παπαρούνες θλιμμένες δάκρυα χάρισαν. Κι απορρόφησε όλο το χρώμα των φλογερών τους ονείρων η σαν μαγεμένη ομπρέλα.

ABOUT

CLASSIC

Εργογραφικό Βιογραφικό

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ (VASSILIS LAPPAS)

Total:
Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

Μια σημείωση για τους επισκέπτες μαςΑυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τις προσωπικές σας πληροφορίες. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.