Δέσποινα Αποστολίδου

30 Απριλίου, 2020

Δέσποινα Αποστολίδου

DESPOINA APOSTOLIDOU-002Δέσποινα Αποστολίδου

Η Δέσποινα Αποστολίδου γεννήθηκε στην Σέρρες το 1968.

Από το 1987 ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και είναι υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος της σχολής  Φωτογραφίας του Τάσου Σχίζα και ασχολείται με την φωτογραφία από το 2014.

Από το ίδιο έτος (2014) είναι μέλος της φωτογραφικής ομάδας «Φ» έως και σήμερα, με  Φωτογραφικό υλικό της, να έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο. Η Δέσποινα Αποστολίδου, έχει παρουσίαση ατομική δουλειά στη Λέσχη Φωτογραφίας και συμμετείχε σε 12 ομαδικές εκθέσεις σε  Ελλάδα και Κύπρο.

Έχει συμμετάσχει  σε φωτογραφικούς  διαγωνισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει παρουσίαση σε ατομική της έκθεση φωτογραφίας στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης με τίτλο <<πορτραίτα>> .

Άλλες δουλειές της έχουν παρουσιασθεί σε ομαδική έκθεση του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε διαγωνισμό της in focus με θέμα Ελλάδα, στην Αθήνα καθώς και στην γκαλερί Moiro.

Μέρος της δουλειά της έχει παρουσιαστεί σε τρεις διοργανώσεις του περιοδικού «Φωτογράφος».

Έργο της μπορούμε να το απολαύσουμε επίσης στη Photometria και στο Istangram.

Email: despoina9999@gmail.com

 

 

    Leave a comment

Total:
Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

Μια σημείωση για τους επισκέπτες μαςΑυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τις προσωπικές σας πληροφορίες. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.