Φύσα Αεράκι-σε ποίηση Κώστα Χριστοφιλόπουλου

28 Φεβρουαρίου, 2022
who we are Movies Pixels
Prev.
Next.

VIDEO ART MUSIC

ΦΥΣΑ ΑΕΡΑΚΙ σε Ποίηση Κώστα Χριστοφιλόπουλου

Blowing breeze in poetry by Kostas Christofilopoulos

Μουσική, Τραγούδι Γιώργος Μπάιλας.
Από το άλμπουμ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΟΔΥΣΣΕΙΕΣ

 

ΦΥΣΑ ΑΕΡΑΚΙ σε Ποίηση Κώστα ΧριστοφιλόπουλουΦΥΣΑ ΑΕΡΑΚΙ σε Ποίηση Κώστα Χριστοφιλόπουλου

Blowing breeze in poetry by Kostas Christofilopoulos

Μουσική, Τραγούδι Γιώργος Μπάιλας.
Από το άλμπουμ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΟΔΥΣΣΕΙΕΣ

 

ΦΥΣΑ ΑΕΡΑΚΙ Ποίηση Κώστα Χριστοφιλόπουλου-Ποιητικές ΟδύσσειεςΟ Γιώργος Μπάιλας, μέσα στη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ποιητικές Οδύσσειες», περιέχονται 12 μελοποιημένα ποιήματα από τον ίδιο, τα οποία έγραψαν οι: Βαλεντίνη Ποταμιάνου, Κώστας Παπουτσής, Γιώργος Ανωμερίτης, Σταυρούλα Γερίκη, Κώστας Χριστοφιλόπουλος και ο Γ. Μπάιλας.

Τα τραγούδια του CD αποτελούν μία ευγενική προσφορά προς το φιλόμουσο κοινό και μπορείτε να τα αποκτήσετε με τους εξής τρόπους:

ΦΥΣΑ ΑΕΡΑΚΙ σε Ποίηση Κώστα ΧριστοφιλόπουλουΜε επικοινωνία με τον ίδιο στο τηλέφωνο 6937728202 Στο Youtube όπου θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σταδιακά το προσεχές διάστημα στο κανάλι του Γιώργου Μπάιλα. https://www.youtube.com/channel/UCw-J… Πατώντας εδώ για ελεύθερη ακρόαση ή/και κατέβασμα στη συσκευή σας. https://drive.google.com/drive/u/0/fo…

 

 

Άννη Ονουφρίου

Συγχαρητήρια

!!!! Σε όλους τους συντελεστές !! Συνθετη , στιχουργό , ερμηνευτή !! Και σε αυτόν που έδωσε τις υπέροχες εικόνες στο τραγούδι !!


Maria Batali Karali

“Φύσα αεράκι…” Τρυφερό, αισθαντικό, αριστούργημα!!! Η μουσική έξοχη, με παρέπεμψε στο “νέο κύμα” και στην φωνή και την κιθάρα της Αρλέτας. Συγχαρητήρια!!!

Ένα ξεχωριστό ποίημα του Κώστα Χριστοφιλοπουλου που με τη μουσική επένδυση του Γιώργου Μπα’ιλα έγινε υπέροχο!!!
Το ταξίδι στη φαντασία απογειώθηκε με τη μαγεία της εικόνας που δημιούργησε ο Βασίλης Λάππας και του έδωσε υπόσταση!!! Τα χρώματα, η φωτογραφία και η κίνηση, παράλληλα με τη μελωδία, έδωσαν την αίσθηση ότι ζεις το όνειρο!!!
Για ακόμα μια φορά Βασίλη Λάππα μας εντυπωσίασες!!!
Είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!

      Leave a comment

    Total:
    Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

    Μια σημείωση για τους επισκέπτες μαςΑυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τις προσωπικές σας πληροφορίες. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.